2017-11-06 05:58:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ​Kipihenten, energiával telve ébred

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19
Ön nemigen szeret kockázatot vállalni, de ma érzi, hogy némi hazardírozással kilábalhat a bajból. Egy rokona sokat segít, hogy talpra álljon. Megszabadul egy nyomasztó tehertől.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll, de a Nap és a Jupiter a Skorpió jegyéből segíti önt. Ma történhet valami, ami ámulatba ejti. Ez lehet egy találkozás, aminek érdekes üzenete van az ön számára, vagy egy különösen misztikus élmény. Érdekes élményben lesz része.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Most nagyon erős az intuíciója, és érzékenyen viszonyul másokhoz is. . Előfordulhat azonban, hogy túl erőssé válnak ezek az energiák. Ilyenkor könnyebben meg tudják téveszteni, problémája van azzal, hogy jól mérje fel a helyzetét.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kerülje annak az embernek a társaságát, aki az utóbbi időben igen udvariatlanul viselkedett önnel annak ellenére, hogy romantikus érzelmeket fűzött hozzá. A feszültségeket oldja fel.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold az Ikrek jegyében áll. Legyen ma kicsit óvatosabb, járja körbe a fontos feladatokat, mielőtt hozzá kezdene. Fennáll a veszélye annak, hogy elaprózza magát. Ne engedje magát rábeszélni semmire, amit magától nem tenne meg.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Egy, a főnökével kapcsolatos ügy egyre kellemetlenebbé válik. Becsületérzéstől vezérelve megpróbálja rendbe tenni az ügyet. Olyan erőt érez magában, amely képessé teszi szembeszállni a kihívásokkal.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Most minden erejével védekeznie kellene a hangulati mélypont ellen. Legszívesebben elhalasztaná a hét kezdetét, mert minden nel nehezen halad. Próbáljon meg felállítani egy tervet, és mindig először azzal foglalkozzon, ami a legfontosabb.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remek formában van, minden oka megvan az örömre. Keresetlen rögtönzéseivel mindenkit megnevettet, s elbűvöl. Most kellene nekifognia a dolgoknak, és learatni a nagy sikereket, hiszen a Jupiter a Skorpió jegyében áll. A mai napon konkrét terveket is kovácsolhat, és jól teszi, ha az ösztöneire hallgat.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ha otthon tud maradni, akkor ez a bolygóállás ideális, mert meghittségre és összebújásra vágyik. A munkahelyén már nehezebben mennek a dolgok, el is marad a munkákkal.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Különösen együttérzővé válik, ha arról lesz szó, hogy mások gondjait kell meghallhatnia Ez azonban nem jelenti azt, hogy egész nap ezzel kellene foglalkoznia. Időnként nyugodtan megengedheti magának azt is, hogy nemet mondjon!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egyik ismerőse rossz híreket újságol. Sosem árt megvizsgálni, mennyire védett a lakása. Ha rendes zárai vannak, az álmai is nyugodtabbak.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Kipihenten, energiával telve ébred. Ma nem ismer lehetetlent. Az átlagosnak sokszorosát képes elvégezni, a problémás helyzetekről nem is beszélve.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: